Kursisternes udtalelser

MALEKURSER

Karin er først og fremmest en blændende kunstner. Men dertil kommer at hun også er en utrolig kompetent underviser. Hun tager udgangspunkt i den enkeltes udtryk, og har en formidabel evne til at hjælpe selv meget forskellige elever videre. Teknisk er Karin meget velfunderet, den teori der blev undervist i fik jeg rigtig meget ud af. Efter at jeg har deltaget i mange kurser rundt om i Europa vil jeg stadig sige, at Karin de Neergaard er langt den dygtigste underviser og kunstner jeg er blevet undervist af til dato. Et dejligt menneske og en meget kvalitetsbevidst underviser.
Lotte Lambæk, har modtaget ni design priser i Danmark og Skandinavien, guldmedalje i Danmark for "Årets avisside", en række bronzemedaljer i Danmark og Skandinavien, sølvmedalje i den nordiske avisdesignkonkurrence, udstedt af Society of Newspaper.

Fremragende, flot og individuelt. Super godt kursus, som vi gerne anbefaler til andre – og vi kommer igen, gerne flere dage. Tusind tak, Karin, jeg er glad for at have mødt dig. Du er skønt nærværende og en god inspirator – man føler, du har hjertet med i alt – TAK.
Grethe Holm, tidligere leder af højskolen Elverhøj, Stevns.

Jeg er lykkelig over at have fundet dig som kunstskole – det er sjældent at være i et miljø hvor der bare øses med læring. Samtidigt er du meget, meget åben overfor alt muligt.Tak fordi du har givet mig en helt anden form for lyst til at være kreativ. Jeg vil arbejde videre med “farvesnak” og lacering – evt. også tegning.
Annegrethe Bittmann, ergoterapeut, sagsbehandler.

De kurser, jeg deltog i hos dig i 00’erne har givet mig en grundballast, som jeg fortsat benytter mig af. Jeg har sagt det før, men gentager det gerne: Du ER altså eminent til at gøre dine pointer klare rent sprogligt, bl.a. ved at forenkle det komplicerede og ved at bruge metaforer. Den med elastikken (at skabe mere eller mindre spænding) var rigtig god. Jeg ved det jo godt i forvejen, men metaforen gjorde, at jeg forstod det dybere og på et andet plan – nærmest kropsligt.
Lone Korsbæk

Undervisningen er superb. Alting er lige tilpas og på de rette tidspunkter. Vi bliver virkelig fyldt op og grænserne rykkes…
Anne Helle Lundsgaard, underviser i billedkunst, Aarhus.

Undervisningen var supergod – tak Karin. Kurset var til 13!
Jette Klokkerholm, nyhedsgrafiker Nordjyske.

TEGNEKURSER

Det var en meget dejlig oplevelse for Josephine og mig selv at deltage i dit Tegnekursus! Josephine var SÅ glad og begejstret, og hun har virkelig taget nogle læringer til sig, bl.a noget om at måle og lave skygger… Det vigtigste for mig var, at hun nød det og følte, vi kunne dele det. Og det lykkedes fuldt ud! Jeg synes det var et meget skønt sted og en dejlig afslappet og personlig atmosfære, du skabte. Du er en dejlig underviser med ro og overblik til at fordybe dig i hver kursusdeltager og tegninger… TAK! Jeg nød vores snakke og håber vi ses igen,- på den ene eller den anden måde!
Pia Norup, læge og selvstændig med firmaet Life Capacity, der arbejder med sundhed og forebyggelse for private og virksomheder. Pia blev "Talent 2005" i Berlingske Nyhedsmagasin.

Først en tak for et inspirerende Tegnekursus. Begge de gange jeg har deltaget, har der, for nu at fremhæve et enkelt aspekt, hersket en meget givtig og lidet kompetitiv atmosfære mellem kursisterne. Det er i min erfaring en sjældenhed blandt de kreative og må reflektere kursuslederens mentalitet.
Thomas Westenholz, koncertpianist, illustrator og forfatter.

Undervisningen er helt perfekt – det har været et vidunderligt kursus. Det kan ikke gøres bedre, det har været en inspirerende og skøn oplevelse.
Hanne Birgitte Wichmann

Kæreste Karin ! vil bare lige takke for et meget inspirerende Tegnekursus. Jeg nød meget at opdage, at min langsomme og lidt omstændelige måde at tegne på føles ret vidunderlig, når bare der er ro omkring mig, og at det på den måde er uforstyrrede rammer, jeg skal skabe mig, snarere end at prøve grundlæggende at ændre den måde jeg tegner på. Du har en meget fin måde at undervise på og Laura følte sig også taget så fint hånd om. Vi håber at kunne vende tilbage senere.Varmeste hilsener Louise.
Luoise Christine Høj og datter Laura på 7.

Meget anbefalelsesværdigt weekend-tegnekursus. Karin forstår virkelig at fange ens interesse og har et stort talent i at formidle budskabet på den gode måde. Derudover oser der af skøn stemning omkring hende og hendes rammer.
Salli Bergman

PRIVAT UNDERVISNING

Hej Karin, det er efterhånden længe siden. Ville bare sige, at jeg er kommet ind på skolen i London og ikke kunne have gjort det uden dig :o). Kram Louise
SMS fra Louise Lauritzen. Hun fik et forløb med privat undervisning og forberedelse af "Mappe" i vinterhalvåret 2010-11, med fokus på at søge optagelse på Central Saint Martins College of Art and Design, London.

Jeg var i sommers en uge på Tegne- Malekursus hos Karin og det kan virkelig anbefales. Jeg arbejder som grafiker og hun fik nogle brikker til at falde på plads for mig. Små ting har ændret sig på en utrolig positiv måde, jeg ser meget dybere i mit arbejde og er blevet langt mere åben for at lege med farver. Karin har en naturlig og jordnær tilgang til at undervise og du finder hurtigt ud af, at det er inde i dig selv at du skal finde din kunster, samtidig med at det gør, at du tør finde dine egne streger. Jeg ser stadig tilbage på den uge med et smil på læben.
Heidi Sakariassen, grafisk designer, København.

FORTSÆTTERE

Kære Karin, Tak for en dejlig og inspirerende dag hos dig i går! Det var dejligt at få så megen god feedback – det var lige hvad jeg havde brug for – og det var også godt at kunne blive inspireret af de andre deltageres værker. Jeg synes, jeg har fået rigtig mange gode input og håber at komme hos dig igen 🙂
Susanne Leleur, Virum.

Kære Karin, Jeg har sendt dig det sidste billede (med luftballoner trukket af søheste og elefanter), og vil lige fortælle, at ALT det, der fungerer i billedet er takket være dig! Din hands-on tilgang med konkrete redskaber, farvelære der er alfa/omega i udtrykket, dét at du viser, hvordan det skal gøres er uvurderlig. Og så har du altid mødt mig lige nøjagtig dér hvor jeg har befundet i det givne øjeblik, så jeg har kunnet fordybe mig i hver skridt på vejen, før jeg har kastet mig ud i noget nyt. For tilsidst at kombinere det hele…….og så glæder jeg mig til at lære mere og mere og mere!
kh Nana
Nancy Lind, pensioneret fysioterapeut, opdagelsesrejsende og frivillig i forskellige sammenhænge.

Tak for din inspirerende og motiverende og underholdende og interessante og udviklende og lærerige måde at være på.
Kh Karin
Karin Leutenberger, bogholder hos Danske Malermestre.

Lotte Lambæk, Malekursus

Grethe Holm, Malekursus
Pia Norup og Josephine, Tegnekursus
Thomas Westenholz, Tegnekursus
Louise Lauritzen, Tegneundervisning, privatelev.
Heidi Sakariassen, undervisning i tegning og maleri, privatelev.
Fra Nanas vidunderlige lilleputverden hvor søheste og elefanter trækker luftballoner…