Handelsbetingelser

Aflysning af kurser
Tanit Kunstkurser forbeholder sig ret til at aflyse kurser ved for få tilmeldinger, sygdom o lign. I tilfælde af aflysning er det muligt at flytte til et andet kursus med ledige pladser eller få pengene retur. Ved eventuelle ændringer kontaktes tilmeldte pr. telefon eller e-mail. Kun i tilfælde af aflysning kan kursusgebyret refunderes.

Forbehold
Der tages forbehold for tryk-/tastefejl samt udsolgte kurser, afvigelser fra det skrevne samt viste billeder.

Fortrydelsesret og afbudsregler
Forbrugeraftale loven giver ikke fortrydelsesret ved “rekreative fritidsaktiviteter”, når dato er fastlagt. Det betyder, at køb af et kursus er bindende og kurset ikke kan refunderes. Det kan dog efter aftale med Tanit Kunstkurser videregives til en anden person.

Forsikring
Det anbefales at tegne en sygdomsafbestillings-forsikring. Den koster 6% af kursets samlede pris. Du kan købe forsikringen ved at følge dette link til Europæiske, vælg “afbestilling 6% af rejsens pris”, der også dækker kurser. Alternativt kontakt deres kundeservice, tlf. 70 10 60 30. Vær opmærksom på, at forsikringen skal tegnes samme dag som du køber kurset. Din rejseforsikring dækker muligvis allerede – tjek den.

Betaling
Når bestillingen er gennemført, modtager du en ordrebekræftelse på e-mail. For alle betalingsformer gælder, at alle informationer sendes krypteret og vi modtager ingen informationer om din konto, kortoplysninger eller lignende. Vi modtager udelukkende besked om at bestillingen er betalt.

Du kan anvende disse betalingskort
Visa, Visa-Dankort, Mastercard og American Express.

Personlige oplysninger
Personlige oplysninger, du afgiver til Tanit Kunstkurser i forbindelse med købet videregives ikke til tredjepart. Alle oplysninger, som du har afgivet opbevares forsvarligt i elektronisk format.

I forbindelse med den elektroniske betaling gemmes ingen konto- eller kreditkortoplysninger. Al data-kommunikation i forbindelse med den elektroniske betaling sker via en Stripe betalingsserver. Denne data-kommunikation sker med størst mulig sikkerhed via en krypteret SSL-forbindelse efter forskrifter fra Stripe. Navn, adresse, telefonnummer og e-mail gemmes. Ligeledes sker der en registrering af den IP-adresse, hvorfra bestillingen er gennemført. Denne registrering anvendes kun i tilfælde af falske bestillinger. Falske bestillinger politianmeldes.