FORTSÆTTER Weekend

Indhold

Fortsætter Weekend henvender sig til alle tegnere og malere, der har været på kursus hos mig før - eller som har masser af grundlæggende teoretisk viden og erfaring andre steder fra. Du har kendskab til den grundlæggende teori, koncepterne er nogenlunde klare for dig - vi har skabt et "fælles sprog". Det betyder, at vi på disse Tegne- Malekurser kan gå direkte til arbejdet efter en kort præsentations runde. Vi kan tage fat, hvor vi slap og gå de næste skridt. Jeg vil jeg komme med konkrete oplæg til dit fortsatte arbejde, emner som "hvordan vælger jeg motiv", "hvordan arbejder jeg konstruktivt med skitser", "hvordan går jeg i kast med et lærred", "hvordan maler jeg abstrakt", "hvordan laver jeg en smuk undermaling", "hvordan laserer jeg", "hvordan går jeg i dialog med billedet", "hvordan får jeg de to forskellige tegnesprog linje og flade til at tale sammen"; eller hvad du nu måtte bringe op, ligesom forskellige relevante maleteknikker og billedkomposition vil være naturlige emner. Der kan også arbejdes med selvportræt, opstilling, osv.
Grupperne er små, typisk 4-7 deltagere, hvilket sikrer en personlig og individuel vejledning samtidig med, at du får glæden af at være i en gruppe, med den deling af viden og problematikker der følger. Der er tid til at male frit og arbejde med påbegyndte billeder, ligesom vi naturligt vil gå ind i dine helt personlige problemstillinger. Kurserne er tilrettelagt således, at man kan sammensætte et forløb og derved holde sig selv inde i en udviklende proces, evt. ved at kombinere med kurserne for Tidligere Elever, der gentages to ugedage hver måned. Man får 100 kr rabat/dag ved samtidig bestilling af i alt 4 dage (i weekend prisen 1.850 kr. er rabatten allerede trukket fra). Husk blot at lave en tilmelding for hvert kursus.

HvornÅr

25 - 26 jan., 10.00 - 15.30

Se også datoer på kurserne for Tidligere Elever

Pris

1.850 kr (hvis du har været på flerdages kursus her før)
2.050 kr
Du får 200 kr rabat på dit andet og følgende flerdages kurser.

Materialer

Ved forud bestilling kan man få stillet de materialer til rådighed, som man skal bruge på disse tegne- og malerkurser. Det er tegnepapir, akryl papir, kvalitets akryl-farver, lån af pensler, spartler og tegneredskaber.
Pris: 300 kr. Kryds af i tilmeldings formularen om du ønsker materialer eller tager dine egne med. Medbring eget feltstaffeli, hvis du har.
OBS. du skal selv medbringe lærreder, hvis du vil male på lærred frem for papir.
 

TILMELD

Hvor

Kurserne afholdes i Karin de Neergaards hjem og atelier, Viggo Rothes Vej 3 st., 2920, bare 4 minutters gang fra Charlottenlund Station.

Mad & drikke

Du får vand, kaffe og te her, men skal selv medbringe mad og evt. anden drikke.