TEGNEKURSUS WEEKEND

HVORNÅR

18 – 19 apr. 10.00 – 15.30

Tegnekursus Weekend henvender sig til alle - der kræves ingen forkundskaber.
Hvert menneske har sin helt egen streg - ligesom vi har forskellig håndskrift - den kan vi arbejde med for at give vor tegning personlighed og udtryk.
Det lyder utroligt, men du kan rent faktisk godt lære at tegne på en weekend. Grupperne er små, maks. 7-8 personer, hvilket giver en personlig og individuel tegneundervisning.
På tegnekurset vil du lære forskellige tegnetricks og indøve en enkel men uundværlig måleteknik, så du kan tegne i de rigtige proportioner, få tegningen til at ligne og få den placeret sådan på papiret, at det hele virker harmonisk, hvilket er vigtigt, også hvis du vil lave en hurtig skitse. Du vil lære at tegne så din streg fungerer smukt i sit sort-hvid-spænd og du vil få tid til at gå i dybden med skravering og skygge-lægning. Endelig og ikke mindst skal vi beskæftige os med "stregens udtryk" - det kunstneriske element, som jeg anser for at være centralt i målrettet professionel tegneundervisning, men desværre meget ofte overset.

Kurset har præcis samme indhold som Tegnekursus Aften. Se også Tegnekursus en Dag, hvor du lærer proportions delen.

MATERIALER

Kursus inkl. materialer giver dig fri brug af forskellige typer tegnepapir, tegnebræt, forskellige typer blyanter, viskelæder, knetgummi mm.
Hvis du selv medbringer materialer, skal du downloade materialelisten her. De rigtige materialer, sikrer dig et godt forløb.

PRIS

Kursus inkl. materialer: 2450,-
Kursus uden materialer: 2250,-

Vælg imellem:
Ryd
HVOR

Kurserne afholdes i Karin de Neergaards hjem og atelier, Viggo Rothes Vej 3 st., 2920, bare 4 minutters gang fra Charlottenlund Station. Se adressen på Google Maps

MAD & DRIKKE

Du får vand, kaffe og te på tegnekurset, men skal selv medbringe mad og evt. anden drikke.