MALEKURSUS EN DAG

HVORNÅR

10 jun. 9.30 – 15.30

Malekurset henvender sig til alle - der kræves ingen forkundskaber. Grupperne er små, maks. 6-7 personer, hvilket giver en personlig og individuel vejledning, så selv meget erfarne malere kan få stort udbytte af malerkurset. Der vil være farveteori, hvor du får kendskab til de fire fundamentale kontraster, der udgør de vigtigste virkemidler, man har at arbejde med som maler. Via eksempler får du indblik i og forståelse for, hvordan farverne indvirker på hinanden - og på beskueren. Der vil være niveau tilpassede øvelser og du vil lære, hvordan du kan styre og blande præcis den farve, du ønsker, ud fra de tre grundfarver plus hvid. Du vil stifte bekendtskab med dine "personlige farver" - hvert menneske har nemlig noget, vi kunne kalde en "farve-familie", en gruppe farver, vi føler os særligt forbundne med og som vi bør lære at kende for at kunne arbejde mere bevidst med billederne. På malekurset vil vi også beskæftige os med forskellige maleteknikker og med hvad komposition egentlig er.

Se også Weekend Malekursus, Aften Malekursus og Lær at Blande Farver hvor der er dobbelt så lang tid og dermed mulighed for at uddybe både teori og praksis.

MATERIALER

Kursus inkl. materialer giver dig fri brug af kvalitets akrylfarver, akrylpapir, lån af pensler, spartler, tegneredskaber, mm.
Hvis du selv medbringer materialer, skal du downloade materialelisten her. De rigtige materialer, sikrer dig et godt forløb.

PRIS

Kursus inkl. materialer: 1150,-
Kursus uden materialer: 950,-

Vælg imellem:
Ryd
HVOR

Kurserne afholdes i Karin de Neergaards hjem og atelier, Viggo Rothes Vej 3 st., 2920, bare 4 minutters gang fra Charlottenlund Station. Se adressen på Google Maps

MAD & DRIKKE

Du får vand, kaffe og te, men skal selv medbringe mad og evt. anden drikke.