LÆR AT BLANDE FARVER

HVORNÅR

2 – 3 maj 10.00 – 15.30

Lær at Blande Farver henvender sig til dig, der endnu ikke er fortrolig med, at blande dine farver præcist. De fleste affinder sig i årevis med at male med farver, der ikke er helt som vi ønsker os - måske gælder det også dig? Eller måske er du først lige begyndt at male og ved endnu ikke rigtig, hvordan du blande kan blande dine farver.
Vi arbejder med de tre grundfarver plus hvid og opdager, hvordan man af disse fire, kan blande stort set alle farver. Og vi arbejder med laserende kontra dækkende farver.
Grupperne er små, maks. 7-8 personer, hvilket sikrer en personlig og individuel vejledning.
Der undervises i grundlæggende farveteori. Forståelsen af farvernes indbyrdes sammenhæng hjælper dig til på en enkel måde at kunne blande en hvilken som helst farve, du ønsker dig. Det bliver sjovt, når vi indsamler små farvede ting, der tiltrækker os - f.eks. blade i forskellige farver i den smukke Forstbotanisk Have ved atelierets bagdør - og dernæst opdager at kunne genskabe præcis de samme farver med malingen. Når metoden er tilegnet, vil der være rig mulighed for at arbejde med "Personlige Farver" som beskrevet på Malekursus Weekend, der foregår samtidig.

Du kan også lære at blande farver og arbejde med "Personlige Farver" på Malekursus Aften (tre hverdags aftener i træk). Se evt. også Malekursus - en dag (en enkelt ugedag).

MATERIALER

Kursus inkl. materialer giver dig fri brug af kvalitets akrylfarver, akrylpapir, lån af pensler, spartler, tegneredskaber, mm.
Hvis du selv medbringer materialer, skal du downloade materialelisten her. De rigtige materialer, sikrer dig et godt forløb.

PRIS

Kursus inkl. materialer: 2550,-
Kursus uden materialer: 2250,-

Vælg imellem:
Ryd
HVOR

Kurserne afholdes i Karin de Neergaards hjem og atelier, Viggo Rothes Vej 3 st., 2920, bare 4 minutters gang fra Charlottenlund Station. Se adressen på Google Maps

MAD & DRIKKE

Du får vand, kaffe og te på malekurset, men skal selv medbringe mad og evt. anden drikke.