CROQUIS

HVORNÅR

28 – 29 MAR. 10.00 – 15.30

Croquis kurserne henvender sig til alle - der kræves ingen forkundskaber. Croquis betyder "skitse", altå noget hurtigt og ufærdigt. Du kan både tegne og male og i det hele taget eksperimentere med forskellige materialer - det er op til dig. Vi vil arbejde efter nøgen croquis model, hovedsagelig i de hurtige positioner, typisk 2 - 20 minutter, der er karakteristiske for croquis. Men der vil også blive tid til fordybelse i et længere varende studie, da det vil give dig mulighed for at opnå et dybere kendskab til den menneskelige krops anatomi og proportioner, en viden, der vil hjælpe dig i de hurtige stillinger. Arbejdet efter levende croquis model giver store fordele frem for at tage udgangspunkt i f.eks. et fotografi, fordi du har mulighed for at komme rundt om modellen i den tredje dimension, således at omfortolkningen til de to dimensioner er overladt til netop din kunstneriske fortolkning. Croquis Kurset ligger samtidig med Portræt Kurset så du får mulighed for at prøve begge dele og eksperimentere. Vi vil typisk arbejde med Portræt den ene dag og Croquis den næste, men det kommer helt an på de individuelle ønsker.

MATERIALER

Kursus inkl. materialer giver dig fri brug af forskellige typer blyanter, tuscher, tegnepapir, viskelæder, knetgummi, pastelkridt, kvalitets akrylfarver, godt akrylpapir, lån af pensler, spartler, mm.
OBS. Hvis du i stedet for akrylpapir, ønsker at male på lærreder, skal du selv medbringe dem (se materialelisten). I atelieret findes dog et mindre udvalg af billige lærreder, der kan tilkøbes til kostpris.
Hvis du selv medbringer materialer, skal du downloade materialelisten her. De rigtige materialer, sikrer dig et godt forløb.

PRIS

Kursus inkl. materialer: 2550,-
Kursus uden materialer: 2250,-

Vælg imellem:
Ryd
HVOR

Kurserne afholdes i Karin de Neergaards hjem og atelier, Viggo Rothes Vej 3 st., 2920, bare 4 minutters gang fra Charlottenlund Station. Se adressen på Google Maps

MAD & DRIKKE

Du får vand, kaffe og te her, men skal selv medbringe mad og evt. anden drikke.

EKSEMPLER PÅ KARIN DE NEERGAARDS CROQUIS ARBEJDER, UDFØRT MED FORSKELLIGE TEGNE- OG MALETEKNIKKER.