En-dags Malekursus

Indhold

En-dags Malekursus henvender sig til alle - der kræves ingen forkundskaber. Grupperne er små, max. 6-7 personer, hvilket giver en personlig og individuel vejledning. Det gør, sammen med de niveau-inddelte øvelser, at selv meget erfarne malere vil kunne få stort udbytte af dette malerkursus. Formiddagen forløber med farveteori, hvor du vil få kendskab til de fire fundamentale kontraster, der udgør de vigtigste virkemidler, man som maler har at arbejde med. Og du vil via eksempler få indblik i og forståelse for, hvordan farverne indvirker på hinanden - og på beskueren. På dette malekursus vil du lære, hvordan farverne hænger indbyrdes sammen og hvordan du kan styre farven og blande den farve, du ønsker ud fra de tre grundfarver plus hvid. Og du vil begynde at stifte beknedtskab med dine "personlige farver" ser ud. Hvert enkelt menneske har nemlig noget, vi kunne kalde en "farve-familie", som vi bør lære at kende for derved at kunne bruge farverne mere bevidst. På malekurset vil vi også beskæftige os med forskellige male teknikker.
Se også Weekend Malekurser og Aftenkurser Maleri.

HvornÅr

Onsdag 5 feb. 9.30 - 15.30
Onsdag 1 apr. 9.30 - 15.30
Onsdag 10 juni 9.30 - 15.30

Pris

950 kr.

Materialer

Ved forud bestilling kan man få stillet de materialer til rådighed, som man skal bruge på dette malekursus. Det er akryl papir, akryl-farver, lån af pensler og spartler. Pris: 200 kr. Kryds af i tilmeldings formularen om du ønsker materialer eller tager dine egne med.
Medbring eget feltstaffeli hvis du har.
 

TILMELD

Hvor

Malekurserne afholdes i Karin de Neergaards hjem og atelier, Viggo Rothes Vej 3 st., 2920, bare 4 minutters gang fra Charlottenlund Station.

Mad & drikke

Du får vand, kaffe og te her, men skal selv medbringe mad og evt. anden drikke.