AFTENKURSER TEGNING - 3 DAGE I TRÆK

Indhold

Aftenkurser Tegning 3 dage i træk har præcis samme indhold som Weekend Tegnekurserne og henvender sig til alle - der kræves ingen forkundskaber.
Hvert menneske har sin helt egen streg - ligesom vi har forskellig håndskrift - den kan vi arbejde med for at give vor tegning personlighed og udtryk.
Det lyder utroligt, men du kan rent faktisk godt lære at tegne på 3 aftener. Grupperne er små, max. 7-8 personer, hvilket giver en personlig og individuel tegneundervisning.
På disse tegnekurser vil vi tage forskellige emner og teknikker op. Du vil blive bekendt med en enkel men uundværlig måleteknik, så du kan lære at tegne i de rigtige proportioner og placere din tegning sådan på papiret, at det hele virker harmonisk, hvilket er vigtigt også hvis du vil lave en hurtig skitse. Du vil lære at tegne så din streg fungerer smukt i sit sort-hvid-spænd og du vil få tid til at gå i dybden med skravering og skygge-lægning. Endelig og ikke mindst skal vi beskæftige os med "stregens udtryk" - det kunstneriske element, som jeg anser for at være et væsentligt element i målrettet professionel tegneundervisning, men desværre meget ofte overset.
Se også En-dags Tegnekurser og Weekend Tegnekurser.

HvornÅr

15 - 16 - 17 jan., 16.00 - 20.00
23 - 24 - 25 mar., 16.00 - 20.00
27 - 28 - 29 maj, 16.00 - 20.00

Pris

2.050 kr
1.850 kr (hvis du har været på flerdages kursus her før).
Få 200 kr rabat på dit andet og følgende flerdages kurser.

Materialer

Ved forud bestilling kan man få stillet de materialer til rådighed, som man skal bruge på disse tegnekurser. Det er tegne-papir, tuscher, blyanter, kul, mm. Pris: 200 kr. Kryds af i tilmeldings formularen om du ønsker materialer eller tager dine egne med. Medbring feltstaffeli hvis du har et.
 

TILMELD

Hvor

Kurserne afholdes i Karin de Neergaards hjem og atelier, Viggo Rothes Vej 3 st., 2920, bare 4 minutters gang fra Charlottenlund Station.

Mad & drikke

Du får vand, kaffe og te her, men skal selv medbringe mad og evt. anden drikke.

Eksempler pÅ Karin de Neergaards tegninger, udfØrt med forskellige teknikker.