aftenkurser maleri - 3 dage i trÆk

Indhold

Aftenkurser Maleri 3 dage i træk henvender sig til alle - der kræves ingen forkundskaber. Indholdet på dette Malekursus er det samme som Weekend Malekurser og Lær at Blande Farver. Lær at male eller uddyb det du kan i små grupper på max. 7-8 personer, hvilket sikrer en personlig og individuel vejledning, der sammen med de niveau-inddelte øvelser gør, at selv meget erfarne malere vil kunne få stort udbytte af disse malekurser. Der undervises i farveteori, hvor du vil få kendskab til de syv grund-kontraster som udgør de virkemidler, man som maler har at arbejde med. Via eksempler får du indblik i og forståelse for, hvordan farverne indvirker på hinanden - og på beskueren. Du vil gennem niveau-tilpassede øvelser lære at male sådan at farverne harmonerer og du vil få indblik i, hvordan dine "personlige farver" ser ud. Hvert enkelt menneske har nemlig noget, vi kunne kalde en "farve-familie", som vi skal lære at kende for at kunne bruge farverne mere bevidst og individuelt. På disse malerkurser beskæftiger vi os også med forskellige maleteknikker og billedkomposition. Der er desuden tid til at male frit og arbejde med påbegyndte billeder, ligesom vi kan gå ind i nogle af dine personlige problemstillinger. Der undervises i alle formsprog, både abstrakte og figurative.
Se også En-dags Malekurser, Weekend Malekurser og Lær at Blande Farver.

HvornÅr

19 - 20 - 21 feb., alle dage 16.00 - 20.00
22 - 23 - 24 apr., alle dage 16.00 - 20.00
23 - 24 - 25 juni, alle dage 16.00 - 20.00

Pris

2.050 kr
1.850 kr (hvis du har været på flerdages kursus her før).
Få 200 kr rabat på dit andet og følgende flerdages kurser.

Materialer

Ved forud bestilling kan man få stillet de materialer til rådighed, som man skal bruge på disse malerkurser.
Det er akryl papir, tegneredskaber, kvalitets akryl-farver, lån af pensler og spartler.
Pris: 300 kr. Kryds af i tilmeldings formularen om du ønsker materialer eller tager dine egne med. Medbring eget feltstaffeli, hvis du har.
 

TILMELD

Hvor

Kurserne afholdes i Karin de Neergaards hjem og atelier, Viggo Rothes Vej 3 st., 2920, bare 4 minutters gang fra Charlottenlund Station.

Mad & drikke

Du får vand, kaffe og te her, men skal selv medbringe mad og evt. anden drikke.