Tegnekursus en dag

Indhold

Tegnekursus en Dag henvender sig til alle - der kræves ingen forkundskaber. Samtidig er det min erfaring, at alle, både begyndere og erfarne, får rigtig meget ud af dette tegne kursus, netop fordi man tilegner sig en almen gyldig og meget værdifuld metode, som ofte ellers er overset. Grupperne er små, der er max. 6-7 personer på denne tegneskole, hvilket giver en personlig og individuel vejledning. På Tegnekursus en Dag vil du lære en vigtig og enkel måleteknik, så du kan tegne i de rigtige proportioner, styre din tegning og placere den sådan på papiret, at det hele virker harmonisk. Med denne måleteknink vil du komme til at tegne så det ligner. Metoden er et formidabelt redskab til på sigt også at tegne hurtige, vellignende skitser. Du vil desuden komme på opdagelse i din egen streg i forbindelse med skravering og skygge-lægning og samtidig få indblik i, hvordan du kan tegne sådan, at det hele virker 3-dimensionelt.
Se også Weekend Tegnekurser og Aftenkurser Tegning.

HvornÅr

Onsdag 22 jan., 9.30 - 15.30
Onsdag 4 mar., 9.30 - 15.30
Onsdag 6 maj , 9.30 - 15.30

Pris

950 kr

Materialer

Ved forud bestilling kan man få stillet de materialer til rådighed, som man skal bruge på dette tegnekursus. Det er tegne-papir, tuscher, blyanter, kul, mm. Pris: 100 kr. Kryds af i tilmeldings formularen om du ønsker materialer eller tager dine egne med. Medbring feltstaffeli hvis du har et.
 

TILMELD

Hvor

Tegnekurserne afholdes i Karin de Neergaards hjem og atelier, Viggo Rothes Vej 3 st., 2920, bare 4 minutters gang fra Charlottenlund Station.

Mad & drikke

Du får vand, kaffe og te her, men skal selv medbringe mad og evt. anden drikke.

Forskel p� gr�one og streg - Karins tegninger