Sommerkurser TEGNING OG MALERI

Indhold

Sommer Kursus Tegning og Maleri henvender sig til alle - både tegnere og malere, erfarne som begyndere - der kræves ingen forkundskaber. Du vil få indblik i de grundlæggende elementer, der er nødvendige for at skabe et godt billede. Flere af disse elementer er fælles for tegning og maleri. Det gælder komposition, fordeling af valørkontraster (lys/mørke), opdelingen i flader samt vigtigheden af det udtryk man laver med "tegnet" eller strøget. Den teoretiske undervisning vil altså i starten være fælles for tegnere og malere. Dernæst vil vi gå i dybden med hhv. farveteori, maleteknikker, personlige farver (se beskrivelse på Weekend Malekurser) og tegneteoretiske emner som skitse, skravering og stregens udtryk (se beskrivelse på Weekend Tegnekurser). Der vil i starten være øvelser tilpasset den enkeltes niveau. Herefter er undervisningen individuel, hver elev søger sine motiver og forfølger egne mål. Man kan fint arbejde videre med påbegyndte billeder.

HvornÅr

juli - august 2020, 10.00 - 15.30
- datoerne er endnu ikke fastlagt

Pris

4.250 kr.

Materialer

Ved forud bestilling kan man få materialer stillet til rådighed her Det er tegne-papir, akryl papir, akryl-farver, lån af tuscher, blyanter, kul, pensler, spartler mm. Pris: 500 kr. Ønsker man at male på lærreder, skal de medbringes. Her findes et mindre udvalg af billige lærreder, der kan tilkøbes til kostpris. Kryds af i tilmeldings formularen om du ønsker materialer eller tager dine egne med. Medbring eget feltstaffeli, hvis du har.
 

TILMELD

Hvor

Kurserne afholdes i Karin de Neergaards hjem og atelier, Viggo Rothes Vej 3 st., 2920, bare 4 minutters gang fra Charlottenlund Station.

Mad & drikke

Du får vand, kaffe og te her, men skal selv medbringe mad og evt. anden drikke.

Jan maler i FB
Abstrakt maler i FB
Anna Maria tegner i FBtegner i FB