LÆR AT BLANDE FARVER

Indhold

Lær at Blande Farver henvender sig til dig, der endnu ikke er helt fortrolig med, hvordan du blander præcis den farve, du tænker på. De fleste affinder sig i årevis med at male med farver, der ikke er helt som vi ønsker os - måske gælder det også dig? Eller måske er du først lige begyndt at male og véd endnu ikke rigtig, hvordan du går til det at blande farver.
Vi arbejder med de tre grundfarver plus hvid og opdager, hvordan man af disse fire, stort set kan blande alle farver. Og vi arbejder med laserende kontra dækkende farver.
Der undervises i grundlæggende farveteori. Forståelsen af, hvordan farverne hænger indbyrdes sammen hjælper dig til på en enkel og konkret måde, at kunne blande en hvilken som helst farve, du ønsker dig. Det bliver sjovt, når vi hver især samler små ting med farver, der tiltrækker os - f.eks. blade i forskellige farver i den smukke Forstbotanisk Have ved atelierets bagdør - og dernæst opdager at kunne genskabe præcis de samme farver med malingen. Når metoden er tilegnet vil der være rig mulighed for at lave frie farve kompositioner, figurativt såvel som abstrakt. Da kurset foregår sammen med Weekend Malekurserne, har du mulighed for at arbejde med de ting beskrevet på dette. Du kan også lære at blande dine farver helt præcist på Aftenkurser Maleri.

HvornÅr

11 - 12 jan., 10.00 - 15.30
14 - 15 mar., 10.00 - 15.30
2 - 3 maj, 10.00 - 15.30

Pris

2.050 kr
1.850 kr (hvis du har været på flerdages kursus her før).
Få 200 kr rabat på dit andet og følgende flerdages kurser.

Materialer

Ved forud bestilling kan man få stillet de materialer til rådighed, som man skal bruge på disse malerkurser.
Det er akryl papir, tegneredskaber, kvalitets akryl-farver, lån af pensler og spartler.
Pris: 300 kr. Kryds af i tilmeldings formularen om du ønsker materialer eller tager dine egne med. Medbring eget feltstaffeli, hvis du har.
 

TILMELD

Hvor

Kurserne afholdes i Karin de Neergaards hjem og atelier, Viggo Rothes Vej 3 st., 2920, bare 4 minutters gang fra Charlottenlund Station.

Mad & drikke

Du får vand, kaffe og te her, men skal selv medbringe mad og evt. anden drikke.