Croquis

Indhold

Croquis kurserne henvender sig til alle - der kræves ingen forkundskaber. Croquis betyder "skitse", altå noget hurtigt og ufærdigt. Du kan både tegne og male og i det hele taget eksperimentere med forskellige materialer - det er op til dig. Vi vil arbejde efter nøgen croquis model, hovedsagelig i de hurtige positioner, typisk 2 - 20 minutter, der er karakteristiske for croquis. Men der vil også blive tid til fordybelse i et længere varende studie, da det vil give dig mulighed for at opnå et dybere kendskab til den menneskelige krops anatomi og proportioner, en viden, der vil hjælpe dig i de hurtige stillinger. Arbejdet efter levende croquis model giver store fordele frem for at tage udgangspunkt i f.eks. et fotografi, fordi du har mulighed for at komme rundt om modellen i den tredie dimension, således at omfortolkningen til de to dimensioner er overladt til netop din kunstneriske fortolkning. Croquis Kurset ligger samtidig med Portræt Kurset så du får mulighed for at prøve begge dele og eksperimentere. Vi vil typisk arbejde med Portræt den ene dag og Croquis den næste, men det kommer helt an på de individuelle ønsker.

HvornÅr

28 - 29 marts 2020, 10.00 - 15.30

Pris

2.050 kr
1.850 kr (hvis du har været på flerdages kursus her før).
Få 200 kr rabat på dit andet og følgende flerdages kurser.

Materialer

Ved forud bestilling kan man benytte materialer her. Det er blyanter, kul, sort tush, akryl farver, oliepasteller, pastel kridt, papir, samt lån af pensler og spartler og fixerings spray. Pris: 300 kr. Kryds af i tilmeldings formularen om du ønsker materialer eller tager dine egne med.
Medbring eget feltstaffeli hvis du har.
 

TILMELD

Hvor

Kurserne afholdes i Karin de Neergaards hjem og atelier, Viggo Rothes Vej 3 st., 2920, bare 4 minutters gang fra Charlottenlund Station.

Mad & drikke

Du får vand, kaffe og te her, men skal selv medbringe mad og evt. anden drikke.

 

Eksempler pÅ Karin de Neergaards croquis arbejder, udFØrt med forskellige tegne- og maleteknikker.